Tarom va relua zborurile Cluj-București și retur

Tarom va relua zborurile Cluj-București și retur

Pentru început, TAROM va avea un singur zbor de la București la Cluj și retur. Primul zbor va ajunge la Cluj Napoca, luni seara. ”Începând cu data de 18 mai 2020, Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM va relua de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj operarea zborurilor interne pe destinaţia Cluj-Napoca – Bucureşti – Cluj-Napoca.

Zborurile vor fi operate în fiecare zi, de luni până duminică, conform următorului program: București – Cluj, decolare la ora 18.05, aterizare la ora 19.00, Cluj – București, decolare 19.40, aterizare 20.35”, se arată într-un comunicat al Aeroportului Cluj Napoca. Autoritățile atrag atenția călătorilor să păstreze regulile de călătorie și distanțierea socială.

Directorul general Tarom, George Barbu a declarat că vor exista mai multe zboruri, spre Cluj, Timișoara sau Oradea. ”Pasagerii trebuie să vină cu masca și trebuie să respecte regulile de distanțiere socială. Nu se mai va mai asigura catering pentru a nu exista o interacțiune cu pasagerii. Nu vor mai fi reviste în avion. Sunt normele publicate în ordinul de ministru”, a spus Barbu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*