Guvernul ne dă voie să facem plajă, la mare, pe cearșaf!

Guvernul ne dă voie să facem plajă, la mare, pe cearșaf!

Guvernul a decis „să fie permis accesul pe plajă şi persoanelor care nu sunt, practic, în cadrul plajelor amenajate cu şezlonguri. Popular spus, pentru cei care doresc să facă plajă la marginea mării, fără şezlonguri. Aceste persoane vor trebui să respecte aceleași reguli ca și cele care fac plajă pe șezlonguri”, a declarat Ionel Dancă, șeful Cancelariei premierului.

De asemenea, șeful Cancelariei premierul a anunțat că în funcţie de evoluţia situaţiei epidemiologice, s-ar putea ca românii să nu mai fie nevoiți să treacă în izolare, la întoarcerea în ţară, din anumite state.

„Se pot institui excepţii pentru persoanele care vor fi obligate să respecte măsura izolării la domiciliu. Se deschide posibilitatea ca, în cazurile în care se pot relaxa aceste condiţii, pentru unele ţări de provenienţă, cetăţenii care se întorc în România să nu mai fie obligaţi la măsura izolării la domiciliu”, a mai spus Ionel Dancă.

Două dintre aceste ţări ar putea fi Grecia sau Bulgaria, ţări care au un număr mai scăzut de bolnavi COVID şi care deja au renunţat la anumite restricţii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*