Se reia circulaţia normală pe Autostrada Soarelui

Se reia circulaţia normală pe Autostrada Soarelui

Restricţiile de circulaţie de pe Autostrada Soarelui vor fi ridicate joi, 11 iunie 2020, începând cu ora 10:00, mai devreme decât a fost estimat iniţial, a anunţat, miercuri, Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor (MTIC).

„Poziţia pe care o am ca ministru al transporturilor şi pe care am susţinut-o şi din calitatea de preşedinte al Comisiei transporturi este ca, în timpul sezonului estival, lucrările de întreţinere la sectoare de drum precum Autostrada Soarelui trebuie suspendate. Văd că managementul CNAIR a înţeles ce le-am cerut, ce le-au cerut toţi românii care doresc să ajungă repede şi în condiţii de siguranţă pe litoral. Astfel că mâine, mai devreme de termenul fixat, vor fi ridicate restricţiile de pe A2, iar la sfârşitul săptămânii traficul se va desfăşura aşa cum trebuie”, a declarat ministrul Transporturilor, Lucian Bode, citat de Agerpres.

Potrivit MTIC, reprezentanţii CNAIR, ai antreprenorilor ce execută lucrările pe A2, şi cei ai poliţiei rutiere vor întreprinde toate demersurile legale, dar şi realizarea lucrărilor specifice pentru marcajele rutiere, astfel încât traficul să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*