Se redeschid agențiile Loteriei Române și se vor organiza noi extrageri loto

Se redeschid agențiile Loteriei Române și se vor organiza noi extrageri loto

Jucătorii la Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc își pot încerca din nou șansele, după aproape trei luni de pauză. Agențiile Loteriei Române se redeschid și se vor organiza noi extrageri loto, odată cu intrarea în vigoare a noilor măsuri de relaxare.

Ca urmare, Loteria Română a anunțat, vineri, că agențiile sale se redeschid gradual de luni, 15.06.2020, începând cu ora 14:00, iar primele trageri loto vor avea loc duminică, 21.06.2020.

Odată cu redeschiderea agențiilor loto se reia și plata câștigurilor, precizează Loteria Română. Plata câștigurilor a fost suspendată în 25.03.2020, iar termenele pentru ridicarea câștigurilor prevăzute de regulamentele de joc nu au mai curs începând cu aceeași dată.

Starea de alertă care a intrat în vigoare de la 15 mai prevedea că activitățile de jocuri de noroc organizate în spații închise sunt interzise, prin urmare, agențiile loto au rămas în continuare închise.

Acum, jucătorii își vor putea încerca din nou norocul la jocurile preferate, în condiții de siguranță și protecție. Loteria Română s-a pregătit pentru redeschiderea agențiilor cu o serie de măsuri de prevenție necesare pentru protejarea sănătății jucătorilor și a angajaților și va respecta toate normele care vor fi stabilite de autorități.

Anul acesta, Loteria Română împlinește 114 ani de activitate. „Indiferent de perioadele traversate, rolul social și misiunea Loteriei Române au rămas neschimbate: crearea fondurilor necesare finanțării unor proiecte de interes public național prin oferirea de jocuri sigure și responsabile”, spune, într-un comunicat, Sebastian-Iacob Moga, director general la Compania Națională „Loteria Română” S.A.

Rețeaua de vânzare a Loteriei Române numără peste 1900 de agenții, proprii și mandatare.

sursa: www.digi24.ro/stiri

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*