Street FOOD Festival devine „o mare terasă” la Cluj-Napoca

Street FOOD Festival devine „o mare terasă” la Cluj-Napoca

Inițial, pe fondul pandemiei de coronavirus, organizatorii festivalului gastronomic au anunțat că ediția de la Cluj-Napoca va fi amânată pentru o dată neprecizată. Organizatorii au regândit însă festivalul, astfel că evenimentul se transformă „în cea mai mare terasă din oraş”.

„Cluj, hai să salvăm vara! După o luuungă așteptare, a venit momentul să te invităm din nou să ieși din zona de confort culinar și să ai parte de o experiență fresh în aer liber. Acum că s-a arătat și soarele și a promis să stea până la toamnă, ne vedem la o terasă? De exemplu la cea mai mare din oraș, frumoasă și aerisită, înconjurată de foodtruckuri, cu decor boem, hamace, bean bags și mese acoperite, photo corners, dj spot și muzică live, soare și răcoare, drink-uri și mâncare? Pentru toate variantele de mai sus, te invităm la Club Transilvania, aproape de Someș, vis-a-vis de hypermarketul Cora, începând cu 3 iulie.

Te asigurăm că ne aliniem celor mai înalte standarde de igienă și respectăm măsurile de prevenție specifice stării de alertă. La fața locului și prin toate instrumentele noastre de comunicare, vom informa constant care sunt normele în vigoare și recomandările de bune practici pe care trebuie să le urmăm cu toții, ca să ne simțim safe și să zâmbim. Hai să salvăm vara la Street FOOD Park. Din 3 iulie, în incinta clubului Transilvania. Intrarea e liberă și te așteptăm de marți până dumnică, între orele 12-22″, transmit organizatorii festivalului.

Street FOOD Festival este un concept de festival care a debutat în 2016 la Cluj-Napoca, iar ulterior a fost dezvoltat în mai multe orașe. An de an festivalul a atras tot mai mulți „pofticioși” și participanți, iar în anul 2019 festivalul a fost vizitat de peste 1 000 000 de persoane care au avut ocazia să încerce rețete ingenioase și să participe la activităţi recreative. Revoluţia street food a avut un impact însemnat şi la nivel de comunitate prin conştientizarea nevoii de a-i ajuta pe cei defavorizaţi sau prin combaterea fenomenului de risipă alimentară.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*