Masca devine obligatorie în spațiile deschise, aglomerate, din județul Cluj

Masca devine obligatorie în spațiile deschise, aglomerate, din județul Cluj

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj a decis miercuri că purtarea măștii va deveni obligatorie și în spațiile deschise, începând de sâmbătă dimineață, 8 august.

„CJSU a decis în această seară ca începând cu data de 8 august 2020, ora 00.00, pe întreg teritoriul județului Cluj, se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție de către toate persoanele cu vârsta de peste 5 ani, astfel încât să acopere nasul și gura, la întruniri de natura activităților culturale, ştiinţifice, artistice sau de divertisment organizate în spaţii publice deschise, în zone în care se desfăşoară serbări publice sau pelerinaje și adunări cu caracter religios. Orarul de aplicabilitate este 0-24, pe toată durata stării de alertă”, a transmis prefectul de Cluj, Mircea Abrudean.

De asemenea, localitățile din Cluj vor trebui să inventarieze, până luni, 10 august, toate spațiile de tip piețe, târguri și bazaruri și să le comunice comitetului, pentru instituirea unor măsuri suplimentare și în aceste zone.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*