Cele 250.000 de tablete, livrate până în 10 septembrie

Cele 250.000 de tablete, livrate până în 10 septembrie

Termenul de livrare pentru cele 250.000 de tablete care vor fi achiziționate pentru copiii din familii defavorizate este 10 septembrie 2020, fiind solicitată și asigurarea conexiunii la internet. O să fie achiziționate și laptopuri, a declarant Ministrul Educației, Monica Anisie.

Astfel, ministrul a declarat că, până în acest moment, Guvernul a alocat banii necesari achiziționării celor 250.000 de tablete pentru acei copii care provin din medii defavorizate.

„Sunt copii care au nevoie de aceste echipamente electronice. Prin urmare, așteptăm ca achiziția să fie definitivată de Oficiul național de achiziții. (…) Deja înțeleg cu au fost realizate oferte, termenul din caietul de sarcini este 10 septembrie, termen de livrare, prin urmare ar trebui să se întâmple”, a spus aceasta. În același timp trebuie să ne uităm și la faptul că în această foarte mulți primari s-au organizat și au achiziționat echipamente electronice pentru copii. De exemplu, la Cluj au fost achiziționate tablete pentru toți elevii. În același timp. Ministerul Educației pregătește (…)achiziția a 74.000 de laptopuri pentru peste 1.100 de licee”, a anunțat Monica Anisie, potrivit Monitorul de Cluj.

Ministrul a mai adăugat că, o dată cu achiziționare echipamentelor, trebuie asigurată și conexiunea la internet.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*