Clujul rămâne în topul județelor cu cele mai multe noi îmbolnăviri cu COVID-19

Clujul rămâne în topul județelor cu cele mai multe noi îmbolnăviri cu COVID-19

În județul Cluj, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu coronavirus continuă să fie ridicat. Alte 68 de persoane au fost confirmate cu COVID-19, în ultimele 24 de ore.

În prezent, la ATI sunt internate 29 de persoane, din care 23 sunt din județ. În total, s-au vindecat și au fost externate 822 de persoane, din care 664 sunt din județul nostru, dar au decedat 73, din care 51 din Cluj. În acest moment sunt internați 280 de pacienți, din care 245 sunt din județul Cluj.

Clujul a înregistrat săptămâna aceasta un număr mare de infectări cu COVID-19. Miercuri, autoritățile clujene au anunțat 99 de noi cazuri, iar joi alte 82. Între acestea, un focar de infecție, (48 de îmbolnăviri) a fost depistat la un centru de vârstnici din Dezmir, iar un altul a fost depistat, joi, la un centru de vârstnici din localitatea clujeană Gilău.

La nivel național, vineri, 1.527 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate, faţă de ultima raportare, în urma testelor efectuate, informează Grupul de Comunicare Strategică.

Acestea sunt cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv, precizează GCS.

Până vineri, pe teritoriul României au fost confirmate 110.217 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus.

Un număr de 88.235 persoane au fost declarate vindecate. Cifra reprezintă numărul total de persoane vindecate de la începutul pandemiei şi a rezultat ca urmare a revizuirii şi actualizării datelor de către Ministerul Sănătaţii şi CNCCI.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*