Alegeri 2020! Dejenii își aleg azi primarul

Alegeri 2020! Dejenii își aleg azi primarul

La Alegerile locale 2020, care au loc astăzi, 27 septembrie, românii vor merge la urne pentru a-i vota pe cei care vor conduce administrația  din localitățile în care locuiesc. Secțiile de votare s-au deschis la ora 7.00, iara legătorii își pot exprima dreptul la vot până la ora 21.00, oră la care toate secțiile se închid.

Astăzi este ziua în care 31 270 de cetățemi cu drept de vot, din municipiul Dej, sunt așteptați la urne pentru a-și alege primarul pentru următorii 4 ani. Tot astăzi se votează și candidații pentru președinția consiliului județean, consiliul  județean și consiliul local.

Până la ora 09:00, prezența la vot în municipiul Dej a fost 2,48%. Până la această oră și-au exprimat opțiunea la vot  792 persoane.  7 persoane au solicitat urna mobilă.

La Dej sunt 24 de secții de votare, iar alegătorii au opțiunea să aleagă între cei 6 candidați înscriși în cursa electorală pentru funcția de primar.

Ordinea candidaților pe buletinul de vot:

1.Traian Mureșan – PMP, 2. Morar Costan – PNL, 3. Vasile Sălătioan – PSD, 4. Vasile Revnic – Pro România, 5. Ioan Făt – ALDE, 6. Alexandrina Haranguș – USR PLUS.

Alegătorii care se vor prezenta la urne vor trebui să poarte mască de protecție în cabina de vot. În cazul în care au uitat masca acasă, autoritățile le pun la dispoziție în secția de votare unde va fi și dezinfectant.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*