DSP Cluj introduce 10 noi linii telefonice COVID

DSP Cluj introduce 10 noi linii telefonice COVID

Prefectul de Cluj, Mircea Abrudean, a anunțat că la DSP Cluj au fost introduse 10 noi linii telefonice COVID. Ca urmare a creșterii numărului de cazuri de coronavirus, apelurile telefonice sunt tot mai multe, iar DSP-ul nu mai face față.

Zece voluntari s-au oferit să ajute clujenii care sună la DSP. Prefectul afirmă că liniile vor fi disponibile din această săptămână.

“Vor funcționa acolo zece voluntari pentru a răspunde în permanență la solicitările tot mai numeroase care vin pe adresa DSP-ului. Sunt nenumărate apeluri, oamenii sună și întreabă ce au de făcut, iar, din păcate, în momentul acesta, liniile telefonice DSP sunt sufocate, nu au cum să facă față. La 350 de pozitivi pe zi sunt 350 de anchete epidemiologice, ori 4-5 contacți fiecare, înseamnă peste 1.200 de telefoane în fiecare zi. E fizic imposibil să faci asta oricâți oameni ai avea și atunci încercăm să găsim soluții pentru că cineva trebuie să răspundă la telefoane, oamenii trebuie informați”, a explicat prefectul Mircea Abrudean, scrie Cluj24.ro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*