Soldați profesioniști au început instruirea la Batalionul 811 Infanterie ,,Dej”

Soldați profesioniști au început instruirea la Batalionul 811 Infanterie ,,Dej”

Începând cu data de 9 noiembrie, la sediul Batalionului 811 Infanterie ,,Dej” se desfășoară instruirea inițială a unei noi serii de soldați profesioniști.

Astfel, noii cursanți s-au prezentat la sediul unității din garnizoana Dej unde, după efectuarea triajului epidemiologic, în vederea combaterii virusului COVID-19, aceștia au făcut primii pași în cariera militară. După luarea în evidență, soldații profesioniști au primit echipamentul militar cu care își vor desfășura activitatea pe parcursul celor șapte săptămâni în care vor executa instruirea inițială.

Marți, 10 noiembrie, pe platoul unității, noilor recruți le-a fost înmânat armamentul individual din dotare și le-a fost prezentat drapelul de luptă al unității. Activitățile s-au desfășurat cu respectarea strictă a distanțării sociale și a celorlalte prevederi în vigoare în contextul actual al pandemiei COVID-19. Ulterior acestor activități, soldații profesioniști au început procesul de instrucție sub atenta supraveghere și îndrumare a instructorilor din cadrul batalionului.

„Personalul Batalionului 811 Infanterie ,,Dej” le urează noilor recruți un călduros ,,Bun venit!” în cadrul marii familii a ,,Dragonilor” și îi asigură pe aceștia de tot sprijinul necesar în vederea desfășurării în cele mai bune condiții a procesului de instruire.”- mesajul transmis de reprezentanţii Batalionului 811 Infanterie ,,Dej”.

Foto: Brehar Flaviu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*