În Cluj-Napoca și alte localități din județ, restaurantele și cafenelele s-ar putea deschide în interior, în cazul în care rata de infectare scade între 1,5 și 3 la mie, cu o capacitate de 30% din locuri, iar dacă incidența scade chiar sub 1,5 infectări la mie, capacitatea va fi de 50%.
„Restaurantele și cafenelele pot funcționa la interior cu o capacitate maximă de 30% din locuri în UAT-urile unde incidența e între 1,5-3 și la capacitate de maxim 50% unde incidența e sub 1,5. Așa prevăd reglementările în vigoare”, a precizat prefectul Clujului, Mircea Abrudean.
Până la această dată, județul Cluj a ajuns la o rată de infectare de 2,3/ 1.000 locuitori, iar municipiul Cluj-Napoca înregistra la începutul acestei săptămâni, în 7 decembrie, o incidența de 6,93.
În cursul zilei de astăzi va fi prezentată situația epidemiologică actuală a UAT-urilor din județul Cluj, a mai spus prefectul Mircea Abrudean.