Aproape o sută de persoane au fost păcălite, după ce și-au rezervat o cabană inexistentă în județul Cluj

Aproape o sută de persoane au fost păcălite, după ce și-au rezervat o cabană inexistentă în județul Cluj

Aproape o sută de persoane au fost păcălite, după ce și-au rezervat o cabană de vis în județul Cluj. Oamenii au găsit oferta pentru perioada de Anul Nou pe un site de anunțuri – 3 nopți la 7.500 de lei.

Imediat au luat legătura cu așa-zisul proprietar și au plătit un avans de până la 2.000 de lei. Și-au dat seama însă că au fost înșelați când nimeni nu le-a mai răspuns la telefon, iar cabana nici macar nu există în România.

În oferta greu de refuzat se prezentau poze într-un loc de vis, lângă Cluj-Napoca. Vila cu 2 etaje și mai multe dormitoare decorate elegant oferea imaginea ideală pentru un Revelion cu familia sau prieteni apropiați, într-un cadru izolat.

Polițiștii din Cluj s-au autosesizat după ce au apărut aceste informații în spațiul public.

„În urma apariției în spațiul public a mai multor articole referitoare la persoane care au remis diferite sume de bani proprietarului unei cabane din localitatea Gilău în vederea închirierii acesteia pentru sărbătorile de iarnă, persoană care nu a mai putut fi contactată ulterior, polițiștii municipiului Cluj-Napoca s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal. În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor, precum și a persoanelor implicate. Totodată, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, până în acest moment, nu a fost înregistrată nicio plângere cu privire la aceste aspecte”, conform IPJ Cluj.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*