Healthcare cure concept with a hand in blue medical gloves holding Coronavirus, Covid 19 virus, vaccine vial

A început vaccinarea medicilor din județul Cluj

Prima etapă a campaniei de vaccinare a început astăzi în județul Cluj. În această fază sunt imunizați împotriva noului coronavirus lucrătorii din sistemul sanitar, dar și din sistemul social.

Vaccinarea personalului medical a început astăzi și la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Cluj-Napoca. Potrivit conducerii instituției, primii imunizați sunt cei mai expuși virusului SARS-CoV-2.

Primii care au primit vaccinul au fost angajații din Unitatea de Primiri Urgențe și cei de la secția de Anestezie și Terapie Intensivă I. Este vorba de două echipe formate din câte un medic, o asistentă medicală și o infirmieră și un brancardier.

Centrul de vaccinare de la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Cluj are două puncte de lucru, iar pentru astăzi au fost programate aproximativ 120 de cadre medicale pentru vaccinare.

Angajații spitalului au transmis și un mesaj pentru a încuraja populația să accepte să se vaccineze împotriva Covid-19: „ Noi ne vaccinăm. Ajută-ne să oprim lanțul de transmitere a virusului. Împreună vom învinge!”, conform ebsradio.ro.

Campania de vaccinare a început astăzi în toate cele 20 de centre de imunizare deschise în unitățile medicale din județul Cluj.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*