Proiectul privind introducerea gazelor naturale în Comuna Mica, tot mai aproape de finanțare

Proiectul privind introducerea gazelor naturale în Comuna Mica, tot mai aproape de finanțare

Proiectul privind introducerea gazelor naturale în comuna Mica este tot mai aproape de finanțare, fiind admis în prima etapă de verificarea administrativă și eligibilitate.

”Un răspuns favorabil am primit astăzi la cererea de finanțare depusă în decembrie 2020 în cadrul Programul Operațional Infrastructura Mare, apelul de proiect: POIM/859/8/2/Creșterea gradului de interconectare a Sistemului Național de Transport a gazelor naturale cu alte state vecine, privind investiția ,,Înființare sistem de distribuție gaze naturale în comuna Mica (loc. Mica, Dâmbu Mare, Sânmărghita, Mănăstirea, Nireș), jud. Cluj.

Proiectul a fost admis în prima etapă de verificarea administrativă și eligibilitate, și sperăm ca în cel mai scurt timp să semnăm contractul de finanțare.

Investiția are o valoare de 5.476.590,42 euro. Lungimea  rețelei de distribuție de gaze naturale va fi de 41,823 km care va cuprinde localitățile Mica, Dâmbu Mare, Sânmărghita, Mănăstirea și Nireș din comuna Mica.

Dezvoltarea comunei noastre este prioritatea mea. Voi face tot posibilul ca locuitorii să beneficieze de toate serviciile necesare și îmi doresc ca împreună să putem construi o comună europeană.

Vreau să aduc mulțumiri echipelor de implementare, consilierilor locali, colegilor din Primăria Mica și tuturor cetățenilor comunei noastre, care au crezut în mine, m-au susținut și au fost mereu alături de mine.

Împreună dezvoltăm comuna zi de zi!”, a declarat primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*