Primarul comunei Mica: ”Traficul greu va fi intens și nu avem siguranța că drumul va rezista”

Primarul comunei Mica: ”Traficul greu va fi intens și nu avem siguranța că drumul va rezista”

Primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz, și-a exprimat punctul de vedere, la scurt timp după decizia Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Cluj, privind devierea traficului greu, de peste 7,5 tone, pe podul care traverseaza Râul Someș din Dej, urmând ca circulația să se efectueze pe ruta Bistrița – Cluj-Napoca și retur, pe Drumul Județean 172F, tronson de drum care tranzitează și comuna Mica.

”Având în vedere Hotărârea nr. 231 din 12 noiembrie 2021 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Cluj, țin să vă anunț cu părere de rău că începând de astăzi 13 noiembrie pentru o perioadă de 30 de zile, va fi deviat traficul greu de peste 7,5 tone pe podul care traversează Râul Someș din municipiul Dej, urmând ca circulația să se efectueze pe ruta Bistrița – Cluj-Napoca și retur, pe Drumul Județean 172F, tronson de drum care tranzitează și comuna Mica.

Îmi cer scuze în numele celor care au luat această hotărâre pentru deranjul creat celor care au gospodăriile în vecinătatea drumului, având în vedere că pe lângă praful și zgomotul autoturismelor, acum vor fi nevoiți să se confrunte și cu camioanele cu tonaj ridicat. Îmi doresc din suflet ca aceste măsuri să nu afecteze rezistența caselor muncite cu multă trudă și sudoare de fiecare dintre noi locuitorii comunei Mica sau de părinții, bunicii sau străbunicii noștri.

Pentru a găsi alte soluții în beneficiul locuitorilor comunei Mica, l-am invitat pe domnul prefect al județului Cluj, Tásnadi István Szilárd, la noi în comună, deoarece consider că traficul greu va fi intens și nu avem siguranța că drumul va rezista.

În calitate de primar voi lupta pentru comuna Mica și dacă ani de-a rândul mulți au promis și au încercat să găsească soluții pentru centura de ocolire a Dejului consider oportun să mă implic din ce în ce mai mult ca acest obiectiv de investiție să se realizeze în cel mai scurt timp. Sunt și voi fi mereu omul care pune suflet pentru dezvoltarea și bunăstarea locuitorilor comunei Mica. Mergem mai departe!”, a spus primarul comunei Mica, Tiberiu Zelencz.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*