Preoții din Dej s-au înfrățit în rugăciune la Biserica Adormirea Maicii Domnului

Preoții din Dej s-au înfrățit în rugăciune la Biserica Adormirea Maicii Domnului

La finalul săptămânii trecute, vineri 25 martie 2022, cu ocazia sărbătorii Buna Vestire, în Parohia Ortodoxa Adormirea Maicii Domnului – Dej II, Cercul preoțesc al municipiului Dej s-a întrunit săvârșind Taina Sfântului Maslu.

Taina Sfântului Maslu organizată cu ocazia întâlnirii cercului preoțesc din municipiul Dej a reușit să unească într-un gând de rugăciune peste 400 de credincioși din Dej și împrejurimi .

Soborul preoților a fost alcătuit din 12 preoți , în frunte cu părintele protopop Ioan Buftea, care a rostit un cuvânt de învățătură intitulat „Creștinii, fiii Maicii Domnului”. În cuvântul de învățătură părintele protopop a subliniat sublimitatea întâlnirii cu Fecioara Maria în Biserica noastră.

Un alt moment importat a fost subliniat de întâlnirea cântăreților din municipiul Dej, care au dat răspunsurile la Sfânta Slujbă.

La final, părintele Emil Sabadîș a mulțumit preoților , cântăreților dar și fiecărui credincios pentru prezența de la rugăciune , subliniind bucuria de a fi gazda unui eveniment splendid din viața liturgică a parohiei.

Sursa: Protopopiatul Ortodox Dej

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*