Prefectul Județului Cluj și președintele Consiliului Județean Cluj prezenți la Dej pentru recepția unor lucrări

Prefectul Județului Cluj și președintele Consiliului Județean Cluj prezenți la Dej pentru recepția unor lucrări

Cu mare fast și invitați pe măsură, ieri, 17 mai, s-a marcat la Dej recepția lucrărilor realizate în cadrul proiectului “Extinderea și reabilitarea rețelelor de alimentare cu apǎ şi canalizare în municipiul Dej și alimentare cu apă potabilă în zona Bobâlna-Recea Cristur”, finanțat prin  Programul Operaţional Infrastructură Mare – POIM 2014-2020.

Proiectul, implementat de Compania de Apă Someș S.A cu sprijinul Consiliului Județean Cluj și cofinanțat în procent de 2% de Primăria Municipiului Dej, a presupus reabilitarea și extinderea rețelelor de alimentare cu apă în municipiul Dej și Șomcutul-Mic pe o lungime de  12,2 km și reabilitarea și extinderea sistemului de canalizare în municipiul Dej pe o lungime totală de 33,7 km, lucrările desfășurându-se pe nu mai puțin de 100 de străzi.

Investiția finalizată astăzi, mult așteptată de dejeni, aduce un beneficiu important comunității noastre, atât prin înlocuirea rețelelor vechi de alimentare cu apă și canalizare, cât și prin extinderea acestor rețele în zone în care nu au existat până acum. Mai mult realizarea și modernizarea rețelelor de apă și canalizare sunt un prim pas, primordial în implementarea ulterior de către Primăria Municipiului Dej a proiectelor de modernizare străzi.

La recepția lucrărilor au fost prezenți prefectului Județului Cluj, Irina Munteanu, președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, directorul Companiei de Apă Someș S.A, Călin Neamțu, primari, viceprimari din localitățile limitrofe municipiului Dej și reprezentanți ai instituțiilor locale și județene, implicate în proiect.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*