”ÎN AȘTEPTAREA SĂRBĂTORILOR PASCALE” la MUZEUL MUNICIPAL DEJ

”ÎN AȘTEPTAREA SĂRBĂTORILOR PASCALE” la MUZEUL MUNICIPAL DEJ

Primăria Municipiului Dej prin Muzeul Municipal Dej în colaborare cu Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca organizează joi, 6 aprilie, între orele 09:30 și 13:00, atelierele „În așteptarea sărbătorilor pascale”. Evenimentul se va desfășura în Sala de Conferințe a Muzeului Municipal Dej.

Vizitatorii vor avea ocazia să interacționeze cu pictură pe modele de ghips cu tematică pascală, tehnici de vopsit ouă cu materiale vegetale, ouă decorate cu mărgele și tehnici de încondeiat ouă.

De asemenea se vor putea admira 2 expoziții: de icoane, semnată de către Roșca Liviu și de ouă încondeiate, realizată de către cursanții Școlii Populare de Arte „Tudor Jarda” Cluj-Napoca (coordonator manager Cătălin Ioan Nistor). Totodată de la ora 11:30 va avea loc un recital de pricesne susținut de către Cercul de Canto al Palatului Copiilor Cluj – Structura Dej.

LISTA ATELIERELOR:

1. Pictură pe modele de ghips cu tematică pascală

2. Tehnici de vopsit ouă cu materiale vegetale

3. Ouă decorate cu mărgele

4. Tehnici de încondeiat ouă

Înscrierile la ateliere se pot face prin programare la numerele de telefon 0743326048 sau 0740186801, zilnic între orele 09:00 – 16:00, până la data de 31 martie( inclusiv) .

La fiecare tip de atelier se va lucra în sesiuni de câte 30 minute, numărul maxim de persoane/sesiune fiind 40.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*