Rezultate deosebite obținute de copiii Clubului ”Latino Angels” din Dej

Rezultate deosebite obținute de copiii Clubului ”Latino Angels” din Dej

DSC_0258Sportivii Clubului de dans ”Latino Angels” din Dej s-au înotors acasă cu numeroase premii de la Cupa Mediaș, unul dintre cele mai importante evenimente de dans sportiv, care a avut loc duminica, la Mediaș.

Clubul sportiv dejean a acceptat provocarea gazdelor de a se întrece în secțiunile oficiale propuse în programul de concurs, iar antrenorii Alexandru Miheștean și Vlad Pîslariu au deplasat o echipă numeroasă de mici dansatori. De această dată rezultatele obținute de sportivii dejeni au fost deosebite.

Mărturie în acest sens sunt cele patru locuri I obținute de sportivi, precum și alte   clasări importnate, care confirmă din nou calitatea dansatorilor dejeni.

 

 

Clasă H       12-15 ani

 Locul 1        Todica  Denis  – Szekely  Andreea

Clasă E        6-11 ani

 Locul 1        Pop Bogdan Ioan – Rafa Madalina Diana

Locul 9         Szabo Gabriel Lucian – Fort Alexandra Maria

Locul  12      Ștefan Buburuz – Oros Daria

Clasă E        12-13 ani   

 Locul 1        Kis Andrei – Suciu Adriana

Locul 13       Farcaș Vlad – Cornici Andreea

Clasă D       12-15 ani    

 Locul 1        Pop Raul Stefan – Cozmuta Andreea Dariana 

Din lista de arbitrii oficiali ai concursului a făcut parte și antrenorul dejean Alexandru Miheștean, care de mai mulți ani face parte din Corpul de Arbitrii ai Federației Române de Dans Soprtiv.

Antrenorii Clubului dejean spun că pentru tinerii câștigători ai trofeelor concursului, cât și pentru ei, ziua de duminică, 25 octombrie 2015, va rămâne în amintire ca fiind una aparte. Își vor aduce aminte cu drag și cu emoție de acele momente deosebite, care sunt rare și prețioase în  viața unui om, făcându-l mai împlinit.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*