Dejul a aprins lumânări în memoria victimelor de la Colectiv

Dejul a aprins lumânări în memoria victimelor de la Colectiv

Solidaritate! Acesta este cuvântul care i-a unit în această seară pe dejenii care s-au adunat într-un număr mare în Piaţa Bobâlna, pentru a aprinde o lumânare în memoria celor 31 de tineri care şi-au pierdut viaţa în incendiul de la Clubul Colectiv din Bucureşti.
Iniţativa, „Dejul susține România”, aparţine unui tânăr dejean, Filip Tănasie, care impersioant de tragedia care a îndoliat România, a creat un eveniment pe Facebook, transmițând mesajul: ”Haideți să ne unim și să aprindem o lumânare pentru cei care au trecut în neființă în clubul Colectiv!”
Aproximativ o suta de persoane, oameni trecuți de prima tinerețe, adolescenți și copii, au aprins câte o lumânare pentru acei tineri plecați mult prea devreme dintre noi.

Membrii Clubului Imapact Phoenix, din cadrul Liceului Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian”, au avut inițiativa de pune la dispoziția celor prezenți o urnă, iar banii adunați să ajungă la cei care au atât de multa nevoie de ei în aceste momente.
Dejenii au demonstrat încă o dată că sunt uniți pentru a sprijini, mărturie stând și prezența lor în număr mare la toate acțiunile caritabile desfășurate până acum în Dej.

lexu ok 5 lexu ok 4

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*