Francofonii de la LAPI, invitaţi la concurs!

Francofonii de la LAPI, invitaţi la concurs!

2_800x600 4_800x600

Reprezentanţii Clubului de Afaceri Francofon din Cluj, au participat, ieri, la o întâlnire cu elevii de la Liceul Teoretic „Al. Papiu Ilarian”, pentru a oferi informaţii legate de a doua ediţie a seriei de concursuri “Premiile Cluburilor Francofone de Afaceri”.
Prima ediție, numită “Premiile Clubului Francofon de Afaceri din Cluj” a fost un succes, care a reunit francofoni pasionați de IT, tehnică și design, și a pus bazele unor colaborări între firme și elevi, Rotary Club Dej fiind unul dintre parteneri.

1_800x600

Noutatea din acest an este, pe lângă co-organizatorul C.F.A.Sibiu, apariția unor noi domenii de concurs: mediu și marketing. Aceste concursuri vizează promovarea performanței în cele cinci domenii (IT, design, mecanică, mediu și marketing) și a francofoniei în Transilvania și regiunea de Nord-Vest.

3_800x600 5

Misiunea organizatorilor este să îi promoveze pe cei mai inovativi tineri, pe viitorii angajați ai companiilor francofone din Transilvania.
Concursurile se adresează oricărui elev dintr-un liceu din Transilvania. Participanţii vor fi recrutaţi din judeţele Alba, Arad, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brașov, Caraș-Severin, Cluj, Covasna, Harghita, Hunedoara, Maramureș, Mureș, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Timiș.
Concursurile pentru cele cinci domenii au loc simultan, conform calendarului de mai jos:
1 octombrie 2015 – 29 februarie 2016 – perioadă de depunere a dosarelor;
1 martie – 31 martie 2016 – deliberarea juriului;
1 aprilie 2016 – anunțarea castigătorilor;
18 aprilie – 22 aprilie 2016 – acordarea premiilor și derularea festivității de decernare a premiilor la Sibiu.
Premiile-CFA-ok_533x800Înființat în 2011, C.FAC este „un loc de întâlnire al actorilor francofoni din mediul economic local și un spațiu care favorizează crearea de oportunități de afaceri și parteneriate”. Clubul își propune să contribuie la dezvoltarea economică și la promovarea francofoniei în regiunea Clujului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*