Excelenţa premiată de Rotary Club Dej

Excelenţa premiată de Rotary Club Dej

4_800x600

Restaurantul „Dacia” din Dej a fost, sâmbătă, 7 noiembrie, gazda ediţiei 2015 a Balului de Caritate Rotary Club Dej, eveniment desfăşurat în prezenţa Guvernatorului Daniel Tănase, Rotary District 2241 România şi Republica Moldova, Milian Sopoian, nominalizat pentru mandatul de guvernator 2017-2018, Martha Mocanu, past guvernator 2008-2009 şi coordonator District Rotary Foundation, Marsinieta Vaida, Rotary Foundation Fundraising Chair, alături de invitaţi dejeni şi rotarieni din Gherla, Câmpia Turzii, Bistriţa, Năsăud, Borșa, Baia Mare, Târgu Mureş etc.

2_800x440 1_800x440

Balul rotarienilor dejeni a fost deschis de preşedintele clubului, Virgil Oşan, nu înainte de rostirea unei rugăciuni şi acordarea momentului firesc de reculegere memoriei victimelor care nu au supravieţuit tragediei petrecute săptămâna trecută la clubul „Colectiv” din Bucureşti.
rc.bursa_440x800 Acţionând în folosul comunităţii, Rotary Club Dej a permanentizat prin proiectele sale anuale, tradiţia acordării de burse de excelenţă unor elevi merituoşi, recompensând totodată şi eforturile celor care au păşit deja pe drumul performanţei în artă sau sport. Astfel, bursa în valoare de 2.500 lei, acordată de Rotary Club Dej, pentru anul şcolar 2015-2016 i-a fost înmânată în cadrul balului, elevei Cristinemari Țopan, de la Liceul Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian”.
O seară animată de prezenţa finalistei la Vocea României, Anda Dimitriu & Band, îndelung aplaudaţi, nu numai pentru că Anda este din Dej, ci şi pentru calitatea show-ului oferit.anda_800x787
În fine, la fel ca şi la ediţiile precedente, atmosfera a fost artistic întregită cu o expoziţie de costume populare, de o tombolă în care s-au pus la bătaie diverse premii și o licitație pentru obiecte de artă. Banii rezultaţi din aceste acţiuni urmează să fie folosiți în scopuri caritabile, acesta fiind de altfel şi scopul reuniunii de sâmbătă.
M.V.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*