Lucrările din zona adiacentă centrului, aproape de final

Lucrările din zona adiacentă centrului, aproape de final

6 Zona Bisericii Reformate_800x533

Lucrările de infrastructură subterană şi supraterană în zona adiacentă centrului oraşului se îndreaptă spre etapa de finalizare. Deja se intervine la asfaltare şi se continuă cu trotuarele, se arată într-un comunicat remis presei.

4 Piata Lupeni_800x450 5 strada Aurel Vlaicu_800x450

În cadrul intervenţiilor s-au executat lucrări de pozare a conductelor de canalizare pluvială pe străzile Crişan, Gutinului, Mioriţei, Aurel Vlaicu, Piaţa Lupeni, zona Bisericii Reformate şi de pozare subterană a cablajelor de reţele electrice, iluminat şi curent slab pe străzile: Mihai Eminescu, Crişan, Gutinului, Mioriţei, Ştefan cel Mare, Piaţa Lupeni, intersecţie Biserica Reformată ( Strada N. Iorga).
Lucrările la infrastructura subterană au fost finalizate, fiind turnat primul strat de asfalt pe străzile: Crişan, Mioriţei, Piaţa Lupeni, Aurel Vlaicu şi Cloşca şi al doilea strat de asfalt în Piaţa Lupeni, strada Mioriţei şi Aurel Vlaicu. Urmează ultima etapă, cea a amenajării trotuarelor.

1 Strada Aurel Vlaicu_800x533 2_800x533

„Deşi sunt lucrări de mare amploare, am solicitat urgentarea lor, pentru ca disconfortul să fie pe o perioadă mai scurtă, atât pentru locuitorii zonelor cât şi pentru conducătorii auto. Se lucrează intens, inclusiv noaptea, sunt echipe de muncitori şi utilaje, distribuite pe mai multe zone, astfel încât în următoarea perioadă , zona adiacentă centrului să beneficieze de străzi asfaltate, trotuare şi cablaje în subteran. În primăvara anului viitor astfel de lucrări vor fi demarate în centrul oraşului, unde vor fi finalizate tot în următoarea perioadă, intervenţiile demarate la reţeaua electrică subterană” – a precizat primarul Costan Morar în respectivul comunicat.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*