Paramedicul Florin Benea s-a stins din viață

Paramedicul Florin Benea s-a stins din viață

10469206_944682848896391_8317332669941705824_nA luptat din toate puterile și și-a dorit mai mult decât orice să trăiască. S-a stins, din păcate, în această seară pe un pat de spital din Târgu Mureș.

Florin Benea a fost diagnosticat anul trecut, înainte de Crăciun, cu leucemie.

Povestea lui a impresionat o țară întreagă, iar pentru Florin au fost organizate mai multe concerte caritabile. Avea nevoie de de 150.000 de euro pentru transplantul de măduvă osoasă, bani pe care a reușit să-i adune, iar în luna aprilie a acestui an, la o clinică din Italia, a avut loc intervenția de transplant. Donatoare a fost chiar mama sa, pentru care Florin a fost unicul copil.

Deși lucrurile păreau să meargă spre bine și transplantul a fost un succes, Florin a început să aibă unele probleme de sănătate din cauza celulelor noi produse, care i-au atacat ficatul și intestinele.

În ultima discuție pe care am avut-o cu Florin, pe o rețea de socializare, în data de 31 august, îmi spunea că deși există aceste probleme, medicii sunt optimiști și că speră ca organismul său să reacționeze bine la tratamentul pe care îl urma.

Își dorea să se întoarcă acasă, la Dej. Imi spunea atunci că îi este dor de țara lui și de fiecare om.

Pe cei care l-au ajutat îi numea, fie că îi cunoștea sau nu, „eroii mei”. Își dorea să se facă bine și să le poată mulțumi fiecăruia în parte. Nu a mai apucat să-și îndeplinească acest vis. Boala a fost mai puternică…

DUMNEZU SĂ-L ODIHNEASCĂ ÎN PACE!

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*