CS Unirea s-a înnoit!

CS Unirea s-a înnoit!

Astăzi, 9 ianuarie, cu prilejul unei conferinţe de presă care a avut loc la sediul clubului de volei CS Unirea Dej, președintele de onoare al clubului, Cornel Itu, a anunțat ultimele modificări survenite în lotul clubului, în pauza competițională.

CS-Unirea-Dej-ian-2016-1

La conferința de presă au fost prezenţi de asemenea, Simion Retegan, președintele executiv al clubului, primarul Costan Morar și Andrei Mihalescu, jucător dejean care revine la CS Unirea Dej, de la Tomis Constanța. Pe lângă Andrei Mihalescu, în lotul pregătit de Ovidiu Macarie a fost inclus și Natan Săvan, cei doi fiind tineri jucători de perspectivă, formaţi de Clubul Sportiv Şcolar LAPI Dej.

În cadrul conferinţei, Cornel Itu a anunțat şi faptul că Unirea Dej s-a despărțit în această iarnă de jucătorul Andrei Crișan, care, din motive personale, a ales să se întoarcă acasă la Oradea.

CS-Unirea-Dej-ian-2016-5

Modificările de la Unirea Dej au vizat nu doar lotul pregătit de Ovidiu Macarie, ci și conducerea clubului. Astfel, Simion Retegan a fost ales recent președinte al clubului, ajutat fiind în activitate de Florin Tarța, vicepreședinte, Mircea Itt, vicepreședinte și reprezentant în conducere din partea Consiliului Local Dej și a Primăriei Dej (principalul susținător financiar al clubului) precum și de Victor Lazăr, care va îndeplini funcția de manager și secretar al clubului.

”Ne-am dorit să aducem oameni de volei, oameni care au o anumită percepție a fenomenului voleibalistic atât la nivel de municipiu Dej, cât și la județ și țară, oameni care au avut relații cu Federația, care știu demersurile care trebuie să se facă”, a declarat cu acest prilej Cornel Itu subliniind totodată că susţinerea sportului de performanţă în municipiul Dej a fost şi rămâne o preocupare constantă a domniei sale.
La rândul său, primarul Costan Morar a anunțat că, în urma discutării bugetului pe 2016, suma preconizată pentru finanţarea CS Unirea este de circa 800 de mii lei.

Foto: CS Unirea Dej

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*