Masterat după model britanic, la UBB Cluj

Masterat după model britanic, la UBB Cluj

UBBClujLa UBB Cluj se dă startul înscrierilor pentru a doua generație de cursanți ai programului de masterat după model britanic: Executive Master of Business Administration (EMBA) – o colaborare a Universității Babeş-Bolyai şi University of Hull din Marea Britanie.

Școala de business se desfăşoară pe parcursul a doi ani, iar cursurile sunt organizate pe 12 module, dintre care unul are loc în Marea Britanie. Diploma de absolvire este internaţională, acordată de University of Hull. EMBA-ul este acreditat de AMBA (The Association of MBAs) şi de AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business), de cea din urmă beneficiind doar 5% dintre cele 13.000 de şcoli MBA din lume. Cursanţii se vor specializa, timp de doi ani de zile, în domeniul afacerilor şi vor avea parte de o experienţă care va îmbina partea teoretică, cercetarea, dar şi comunitatea.

„Programul Hull University are reputația de a fi un mediu propice pentru ca profesioniştii în afaceri să crească. Este recunoscut la nivel global, iar cursurile sunt predate de profesori din Marea Britanie în Cluj-Napoca”, a precizat Dr. Andrew Taylor, director al Programului EMBA. Conform Times Higher Education, University of Hull este în top 200 cele mai importante universități din lume.
Cei admişi până acum în a doua generație de cursanți la EMBA University of Hull lucrează în inginerie, banking, brokeraj, IT, medicină, resurse umane, telecomunicații, etc., iar media de vârstă este de 34 de ani. Pentru înscrierea la EMBA University of Hull sunt necesari minim trei ani de experienţă, rezultate foarte bune la licenţă, dar și un atestat de limba engleză, susţinut la Centrul Lingua sau atestat IELTS. Persoanele care doresc să studieze în Cluj-Napoca la EMBA University of Hull se pot înscrie până în data de 17 februarie a.c. Cursurile EMBA University of Hull vor începe la finalul lunii februarie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*