MAI scoate la concurs 2.500 de posturi cu încadrare din sursă externă

MAI scoate la concurs 2.500 de posturi cu încadrare din sursă externă

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) se pregătește să facă angajări. Anunțul a fost făcut pe pagina de socializare a instituției şi a adunat sute de comentarii.

politie

„Efectivele MAI primesc întăriri. Și tu poți să fii colegul nostru! (…) O primă etapă este organizarea concursurilor pentru un număr de 1.000 de agenți de politie, care vor avea ocazia să treacă în corpul ofițerilor (…). Începând cu 15 februarie a.c., vor fi inițiate procedurile de încadrare din sursă externă pentru un număr de 2.500 de posturi destinate structurilor operative! Succes tuturor!” – se arată în postarea de pe pagina de Facebook a MAI, care i-a pus pe jar pe cei care au trecut prin școala militară sau urmează acum cursurile.

Cei mai nemulțumiți s-au arătat polițiștii, deși nu s-a specificat clar dacă angajările vizează doar Poliţia Româna sau se vor face încadrări şi pentru Jandarmi ori Pompieri.

„O soluție ideală. În numele elevilor de politie, vă mulțumesc. Noi tragem doi ani să ajungem polițiști iar unii vin şi în trei luni, gata!” -scrie un elev al şcolii de agenți de la Câmpina. Pe de altă parte, cei care sunt interesați de un astfel de job au început să ceară informații suplimentare pentru a se prezenta la concurs. Acestora li se recomandă să acceseze site-ul MAI : http://www.mai.gov.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*