Viceprimarul din Mica, repus în funcţie printr-o sentinţă definitivă şi irevocabilă

Viceprimarul din Mica, repus în funcţie printr-o sentinţă definitivă şi irevocabilă

După mai bine de un an de când a fost demis din funcția de viceprimar al comunei Mica, şi un proces care a durat cam tot atât, consilierul local Tiberiu Zelencz a primit sentința definitivă şi irevocabilă, conform căreia îşi reia vechile atribuţii.

Tiberiu Zelencz
Tiberiu Zelencz
„Am știut întotdeauna că dreptatea va învinge şi adevărul va ieși la suprafață. Nu am ținut neapărat de această funcție, însă am vrut să demonstrez că modul în care am fost schimbat a fost unul abuziv şi nelegal. Din păcate, nu sunt singurul care am fost tratat în cel mai josnic mod de către edilul şef al comunei. Am fost denigrat şi jignit, iar motivul schimbării mele din funcție, invocat mereu de către primar, a fost acela că lucrurile nu merg bine în comună din cauza mea.
Acum, după un an şi două luni, de la destituirea mea, întreb şi eu: ce lucruri mărețe s-au înfăptuit în comună? Vedem cu toţii ce s-a făcut… Cuvintele sunt de prisos. Faptele edilului şef din PNL,vorbesc de la sine. Demiterea mea a avut loc în postul Crăciunului, din 2014, când majoritatea consilierilor locali au votat proiectul de hotărâre, initiat de primar, probabil sub imperiul promisiunilor făcute unora, în parte, că vor ocupa, în locul meu, funcția de viceprimar. Nu s-a întâmplat asta, deoarece, penru a respecta o promisiune trebuie să ai verticalitate, dar această calitate nu este la îndemâna oricui. Din păcate, primarul confundă Primăria cu propria sa gospodărie, dar din fericire există justiția care vine şi face dreptate” – a declarat Tiberiu Zelencz, adăugând că, spre regretul său, banii pentru cheltuielile de judecată şi suma care i se cuvine vor fi suportate din bugetul local.

980.jpg„Ar trebui ca acești bani să-i plătească din buzunarul domniilor lor, nu din bugetul comunei. Greșeala le aparține şi, orice greșeală se plătește. Primarul a ignorat sentința dată de prima instanţă, din data de 8 iulie 2015, refuzând să mă repună în funcție. Acum decizia este definitivă şi irevocabilă şi sper că va fi pusă imediat în aplicare pentru a-mi relua atribuţiile de viceprimar. În caz contrar, îl asigur pe domnul primar că voi merge mai departe, iar justiția își va spune din nou cuvântul” – a mai spus viceprimarul comunei Mica, mulţumind totodată tuturor celor care l-au susținut şi încurajat să nu renunţe. Nu în ultimul rând, avocaților, Alina Zah, Cosmin Flavius Costaş şi juristului Ioan Man.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*