Negresă cu ciocolată

Negresă cu ciocolată

Negresa_800x597Ingrediente:

150 g unt;
400 g ciocolată menaj;
2 pliculețe zahăr vanilat;
6 ouă;
150 g zahăr;
100 g faină;
30 g pudră de cacao;
1 praf de copt;
1 portocală;

Mod de preparare:

Se freacă gălbenuşurile cu zahărul și zaharul vanilat, se amestecă apoi cu untul, ciocolata rasă, coaja și zeama de portocală. Se adaugă albușurile bătute spumă tare, iar la sfârșit se toarnă „în ploaie”, amestecând ușor făina cernută cu pudră de cacao și praful de copt. Se toarnă compoziția obținută într-o formă dreptunghiulară unsă și tapetată și se coace, la foc potrivit circa 50 de minute.

www.sanatatea.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*