Strada Mihai Eminescu se modernizează!

Strada Mihai Eminescu se modernizează!

Primăria Municipiului Dej a reluat lucrările în cadrul proiectelor pe infrastructură, demarate în cursul anului trecut, se arată într-un comunicat remis presei. Prima stradă pe care se intervine este strada Mihai Eminescu.

DSC00520_640x360 DSC00521_640x360

Lucrările fac parte din proiectul de modernizare a 20 de străzi, finanţat 70% de Ministerul Dezvoltării şi 30% din bugetul local, iar în cadrul lor pe strada Mihai Eminescu se execută pozarea conductelor de canalizare pluvială, refacerea carosabilului şi amenajarea de trotuare cu borduri.

DSC00522_640x360 DSC00526_640x360

„ Este un proiect amplu pe care l-am demarat în toamna anului trecut, când au fost începute modernizările pe străzile: Crişan, Gutinului , Mioriţei, Aurel Vlaicu, Piaţa Lupeni, iar în acest an se va continua cu străzile: Mihai Eminescu, Petru Rareş, Cloşca, Vlad Ţepeş, Nichita Stănescu, Pintea Viteazu, Al. Ioan Cuza, Călugăreni, Toamnei, Ciprian Porumbescu, Izlaz, Prieteniei, Tineretului, Podgoreni, Unirii( accesul spre cimitirul din Dealul Florilor). Având în vedere că strada Mihai Eminescu este una aglomerată, se lucrează în ritm intens pentru ca disconfortul, atât pentru locuitorii străzii cât şi pentru conducătorii auto, să fie pe o perioadă cât mai scurtă” – a precizat primarul Costan Morar.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*