Evaluare medicală în afecţiuni ginecologice, GRATUITĂ!

Evaluare medicală în afecţiuni ginecologice, GRATUITĂ!

Pacientele județului Cluj care suferă de afecțiuni ginecologice au posibilitatea să obțină încă o opinie medicală din partea medicilor din Istanbul, în mod gratuit.
 
Prof. Dr. Doc. Cem İyibozkurt, Specialist în Ginecologie Oncologică vine în Cluj Joi, 14 Aprilie, pentru a oferi femeilor cu cancer de col uterin, cancer ovarian dar și alte probleme ginecologice, opinia sa cu privire la diagnostic, schema de investigații sau tratament.

Prof. Dr. Doc. Cem İyibozkurt
Prof. Dr. Doc. Cem İyibozkurt

Prof. Dr. Doc. Cem İyibozkurt folosește, în cadrul spitalului din Istanbul,  metode de tratament de ultima generație, metode ce pot ajuta pacientele să trateze afecțiunile de care suferă. Printre acestea regăsim:

Metoda HIPEC, chimioterapia hipertermică intraperitoneală, care ajuta la depistarea la nivel microscopic a celulelor canceroase și eliminarea acestora prin chimioterapie aplicată în timpul intervenției chirurgicale;

Spectrofotometria, efectuată cu ajutorul aparatului LuViva, metodă care poate evalua posibilitatea de a dezvolta anomalii în următorii 2 ani, modificări care nu se pot determina la testul de lamă Babeș-Papanicolau, astfel că pacientele vor putea afla din timp dacă pot suferi de cancer de col uterin.
Serviciul de second opinion este gratuit şi se face pe baza dosarului medical al fiecărui pacient.Traducerea în limba română va fi asigurată.
 
        hotel.napoca Întâlnirile cu medicul  au loc la Grand Hotel Napoca, Sala Ambasador, Str. Octavian Goga, nr. 1, Cluj-Napoca, numai pe bază de programare, la numerele de telefon precizate mai jos.

Persoana de contact:  Eva Pavel
Mobil: 0723 224 923, 0727.224.973
Mail: office@liv-romania.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*