Acţiune de curăţenie la Dej: „Împreună pentru un oraș mai curat”

Acţiune de curăţenie la Dej: „Împreună pentru un oraș mai curat”

Primăria Municipiului Dej  organizează vineri, 22 aprilie, cu începere de la ora 9:00, acțiunea „ Împreună pentru un oraș mai curat”, acţiune care are ca scop mobilizarea comunităţii în acţiunea de curăţenie de primăvară, conform unui comunicat de presă.

În cadrul evenimentului, la care vor participa angajați din cadrul  Primăriei Municipiului Dej și elevi din instituțiile de învățământ din oraș, se vor desfășura acțiuni de ecologizare în zone ale orașului, deșeurile colectate, urmând să fie preluate de Serviciul Administrării Domeniului Public și  Compania de Salubritate Brantner- Vereș.

„Această acţiune o desfăşurăm an de an în jurul acestei perioade cu implicarea angajaților primăriei şi instituțiilor de învățământ şi o dorim ca un efort comun şi concentrat, pentru înfrumuseţarea municipiului nostru.

Este o activitate care completează acţiunea de curăţenie demarată la începutul primăverii, de Primăria Dej.

Solicităm locuitorilor de la blocuri, case, instituțiilor publice și societăților comerciale, să susțină acțiunea, prin ecologizarea zonelor aferente proprietăților”, a precizat primarul Dejului, Morar Costan.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*