Acțiune caritabilă în Parohia Ortodoxă Dej II

Acțiune caritabilă în Parohia Ortodoxă Dej II

În perioada Postului Adormirii Maicii Domnului, la recomandarea IPS Andrei Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, preoții Parohiei “Adormirea Maicii Domnului”Dej II, Emil Sabadâș și Ioan Bolbos, au avut o activitate duhovnicească intensă, ca de altfel toți preoții din bisericile Arhiepiscopiei.

HPIM9426 HPIM9417

Astfel, pe lângă slujbele obișnuite, în fiecare seară s-a oficiat Paraclisul Maicii Domnului, iar după Paraclis s-a ținut o scurta meditație legată de mila creștină și s-au cântat pricesne în cinstea Maicii Domnului.

Pentru o reală transpunere în practică a faptelor milei trupești și sufletești, la îndemnul preoților, la biserică s-a organizat o colectă de obiecte de îmbrăcăminte, atât de necesare nevoiașilor din Colonia Sărata de Jos. Acestea au fost distribuite în ziua Praznicului Adormirii Maicii Domnului, după Sfânta Liturghie, de către cei doi preoți.

HPIM9420 HPIM9422

Faptele comunității parohiale Dej II, constituie cea mai ilustrativă predică pentru cei mai puțin fericiți decât noi, care n-au putut participa la slujbele de seară din perioada acestui Post.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*