Deputaţii vor calculatoare, laptopuri și imprimante noi!

Deputaţii vor calculatoare, laptopuri și imprimante noi!

Având în vedere că aleșii noștri sunt săraci lipiți și nu au bani pentru nimic, Camera Deputaţilor a decis să cumpere, printr-o procedură de licitaţie deschisă, calculatoare şi imprimante, a căror valoare totală este estimată la peste 2,5 milioane de lei, fără TVA, potrivit unui anunţ publicat în SEAP (Societatea pentru Excelență în Administrația Publică).parlament

Anunţul implică un contract de achiziţii publice, iar principala sa modalitate de finanţare va fi, desigur, bugetul de stat.

Conform anunţului, vor fi achiziţionate calculatoare desktop şi imprimante pentru activitatea deputaţilor în cadrul circumscripţiilor parlamentare – 330 de seturi, calculatoare laptop pentru pregătirea documentelor în timpul şedinţelor din plen, Birou permanent şi din comisii – 55 de bucăţi şi calculatoare desktop pentru activitatea Serviciilor Camerei Deputaţilor – 100 de bucăți, scrie Agerpres.

Valoarea estimată a acestora este de 2.560.416,66 de lei, fără TVA.

Durata contractului este de 30 de zile de la data atribuirii sale, în timp ce criteriul de atribuire va fi preţul cel mai scăzut.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 26 septembrie, ora 16.00. Data limită de evaluare a ofertelor, în SEAP, este 15 noiembrie, ora 18.00, se mai arată în anunţul citat.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*