Dejeanul Florin Damșa, locul I la CFRCF – Trofeul Someș

Dejeanul Florin Damșa, locul I la CFRCF – Trofeul Someș

Corpuri bine clădite, lucrate în sala de fitness, prezență scenică și curaj, de asta au avut nevoie pasionații de sport care au concurat în 3 septembrie la Cupa Federației și Trofeul Someș, desfășurat în Sala Polivalentă din Bistrița.

1422

Concursul aflat la a doua ediție are ca obiectiv premierea bărbaților și femeilor care muncesc în sălile de fitness, pentru ca fizicul lor să arate perfect. Între aceștia se numără și Florin Damșa antrenor de fitness al sălii Lia LUK din Dej, câștigătorul locului I la actuala ediție a Cupei Federaţiei Române de Culturism şi Fitness Trofeul Someș.

florin damșa Florin Damșa, a început să practice culturismul la vârsta de 15 ani, neștiind nici măcar cum arată o sală de forță sau ce înseamnă suplimentele nutritive.
Următorul pas spre cariera sa de culturist profesionist a fost să se perfecționeze și să urmeze cursuri specializate de fitness și culturism, în cadrul cărora și-a șlefuit cunoștințele despre nutriție și antrenament.

florin

Faptul că îi poate inspira pe alții îl face foarte fericit. Nu contează de unde vii, întotdeauna poți să ajungi în top. În 2010 și 2011 a câștigat locul 3 la Aragon Spain unde a afișat o formă excelentă. Prin multă muncă, răbdare și seriozitate Florin s-a clasat pe locul 4 la Trophy Steel Man România, în 2012, pe scenă afișând o condiție fizică extrem de bună și o personalitate pe măsură, iar în 2015, s-a clasat pe locul 2 la Tiger Classic Cluj.

Motto-ul său în viață este:  “dorința de a triumfa se dezvoltă întâi câștigând, după aceea pierzând și în final învingându-i pe cei ce ne-au învins”. Sfatul său pentru cei aflați la început de drum este că trebuie să se înarmeze cu o răbdare de fier și să nu renunțe la ceea ce își doresc cu adevărat.

1414

PALMARES

3 – Aragon Spania 2010
3 – Aragon Spania 2011
1 – Aragon Spania 2012
4 – Trofeul Steel Man 2012
7 – Tiger Classic Oradea 2014
2 – Tiger Classic Cluj 2015
1 – Trofeul Someș -2016

https://www.facebook.com/federatiaromanaculturismsifitness/photos/?tab=album&album_id=1173252689399124

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*