Evadare în Parc – ediția a 4-a

Evadare în Parc – ediția a 4-a

Duminică 11 septembrie ora 16, în Parcul Mare din Dej, Cercetașii Dejeni organizează cea de-a patra ediție a activității ,,Evadare în parc” având drept scop redescoperirea parcului și utilizarea sa mai activă, precum și stimularea practicării voluntariatului. Evenimentul se adresează copiilor și tinerilor, având o gamă variată de activități.parc

În prima parte a evenimentului am pregătit pentru dejeni o zonă de hamace și lectură, hamac zburător, o zonă de boardgames, un atelier de pictură, de împletit codițe și brătări. Și cei
mici se vor putea bucura de experiența ,,evadării” în parc, fiind pregătite diverse jocuri pentru ei. Nu va lipsi nici zona de muzică dar și alte surprize.
Avem și două activități noi: atelier de jonglerii și urcare pe coardă cu blocatorul.

Tot în cadrul acestei activități, avem un punct în care se vor desfășura înscrieri de noi membri. În jurul orei 21, invităm dejenii să participle la aprinderea a 1 000 de lumânări așezate în gulguțe.

Evadare în parc” este un proiect realizat 100% de tineri voluntari care își doresc un parc mai activ, unde este folosit tot spațiul, nu doar aleile.

Vă îndemnăm pe toți să luați o pătură, un hamac (dar și protecțiile aferente pentru a nu afecta copacii) și mai ales voia bună și să veniti în Parcul Mare!

Coordonator eveniment
Alexandru Mișca

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*