„Evadare în Parc” – ediția 2016

„Evadare în Parc” – ediția 2016

A patra ediție a proiectului „Evadare în Parc”, a reunit duminică, 11 septembrie, în Parcul Mare al orașului, o mulțime de dejeni de toate vârstele și în primul rând, un mare număr de copii și adolescenți.

Sub cerul liber între copaci, lumea s-a adunat și relaxat stând pe bănci sau în hamace, plimbându-se sau participând la diverse activități ca: biblioteca în aer liber, hamacul zburător, ateliere de jonglerii și pictură, confecționat brățări, împletit părul, slackline, muzică folk etc.

dscn5660 3

Proiectul inițiat de Cercetașii Dejeni și realizat în întregime cu voluntari, s-a născut din spirit civic, pentru folosirea totală a spatiilor verzi și pentru o altfel de petrecere a timpului liber în Parc, scopul principal al acțiunii fiind socializarea. Și, ce este mai important și de ținut minte, acest lucru s-a făcut fără tarabizarea spațiului destinat relaxării, fără constrângerea de a cumpăra ceva, fără să se înghită fum de mici și damf de bere!

4 dscn5727

Odată cu lăsarea întunericului, cei prezenți au participat la aprinderea a 1000 de lumânări așezate în gulguțe și poziționate pe marginile aleilor care, în momentul aprinderii lor de către cercetași, au transformat parcul într-un tărâm de-a dreptul magic, spre încântarea tuturor.

ev

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*