„Sport pentru sport”, cu mult suflet!

„Sport pentru sport”, cu mult suflet!

Duminică, 11 septembrie, Sala Sporturilor din Dej a fost gazda evenimentului caritabil „Sport pentru sport”, organizat de Asociația „Jasmine – Copii cu Autism Dej” în scopul dotării cu aparate a unei săli de kinetoterapie, pentru copiii cu nevoi speciale. Accesul în sală s-a făcut pe baza unei brățări, care a putut fi achziționată în urma unei donații minime de 10 lei.

3 13

Participanții la eveniment au avut parte de o serie de activități pregătite de cluburile sportive din Dej și Gherla: Clubul Sportiv „Firekickboxing Gherla” (kickboxing, lupte, tae-bo, zumba, Steel Kombat și tenis de masă), Taekwondo, Karate Tradițional, Kangoo Jumps, Zumba, Parkour – D.O.P. & Armeno Trace și Bulldogs MMA.

„Două orașe, Dej și Gherla, au fost azi alături de noi pentru a ne susține în acțiunea de strângere de fonduri pentru dotarea sălii de kinetoterapie. Am cunoscut Oameni absolut minunați, oameni în adevăratil sens al cuvântului, care au răspuns pozitiv la invitația noastră” – a declarat Laura Tămaș, președinta Asociației „Jasmine – Copii cu Autism Dej”, pe pagina de facebook al organizației.

2 8

„O atmosferă plină de viață și voie bună. Multă mișcare, mult sport și multă sănătate. Brațările achiziționate contra unei donații, atât înaintea, cât și în timpul evenimentului, face ca eforturile tuturor cluburilor participante să aibă efectul scontat. Mulțumesc tuturor cluburilor participante, mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în acest eveniment sub diferite forme.

6 14

În zilele ce urmează, împreună cu cel care ne-a susținut enorm de mult, Paul Florean, vom căuta să achiziționăm materialele pentru dotarea sălii de kinetoterapie. Împreună cu voi am reușit acest lucru. Mulțumesc că sunteți alături de noi!” – a fost la final, mesajul de mulțumire adresat tuturor de către președinta Asociației „Jasmine – Copii cu Autism Dej”.

10

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*