Laptele şi produsele de panificaţie, asigurate elevilor din județ

Laptele şi produsele de panificaţie, asigurate elevilor din județ

Firmele Dorna şi Coremi Inter vor asigura produsele lactate şi de panificaţie pentru elevii clujeni pe parcursul anului şcolar 2016-2017. lapte

Potrivit Consiliului Judeţean Cluj, SC Dorna SA s-a angajat, conform contractului în valoare totală de 6.357.668,46 lei fără TVA, să livreze produse lactate – lapte UHT în ambalaje de 200g/unitate, la un preţ unitar de 0,66 lei plus TVA/bucată/elev/zi, pe toată perioada de timp aferentă structurii anului şcolar 2016-2017. În ceea ce priveşte produsele de panificaţie – cornuri, acestea vor fi livrate conform contractului în valoare totală de 2.022.894,51 lei fără TVA de către firma SC Coremi Inter SA, la un preţ unitar de 0,21 lei plus TVA/bucată/elev/zi.

„Furnizarea laptelui şi a cornului pentru elevii clujeni a debutat marţi, 13 septembrie, până în acest moment neînregistrându-se niciun incident legat de întârzieri în livrarea către şcoli sau probleme legate de calitatea produselor. Sunt convins că aceste societăţi furnizoare au înţeles faptul că produsele destinate copiilor clujeni trebuie să respecte întocmai specificaţiile din caietele de sarcini, Consiliul Judeţean Cluj urmând să supravegheze îndeaproape acest aspect”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

Cele două firme vor trebui să asigure produse de panificaţie şi lactate pentru nu mai puţin de 57.584 de elevi şi preşcolari din unităţile de învăţământ preuniversitar sau preşcolar, de stat sau private, de pe întreg teritoriul judeţului Cluj, până la finalizarea contractului subsecvent, respectiv a acordului cadru încheiat cu Consiliul Judeţean Cluj.

ziarulfaclia.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*