Pro Nutrition Grand Prix – 2016

Pro Nutrition Grand Prix – 2016

La sfârșitul săptămânii trecute, 17-18 septembrie, Sala Sporturilor din Dej a fost gazda Concursului de Culturism și Fitness – Pro Nutrition Grand Prix.

pro-2

Organizată de firma dejeană Pro Nutrition, sub egida Federației Române de Culturism și Fitness (FRCF) și International Federation of Bodybuilding and Fitness (IFBF), actuala ediție, a doua,
a fost una spectaculoasă, cu participanți bine pregătiți și într-o formă excelentă, sosiți din toată țara, dar și din străinătate. Toate categoriile de concurs: culturism (juniori, seniori, masters), men’s physique, bikini fitness, bodybuilding classic au fost la nivelul standardelor internaționale.

pro6

Prima zi a Grand Prix Pro Nutrition a fost dedicată probelor de Bench Press, Skandenberg, Bodybuilding Classic, Men Physique și Culturism Juniori, în timp ce ziua a doua a fost consacrată categoriilor Culturism Seniori, Bikini-Fitness și Culturism Masters.
În ambele zile, după fiecare concurs, cei mai buni sportivi la categoriile lor de greutate sau înălțime s-au întrecut în Open-uri, pentru a stabili cine este cel mai bun sportiv al respectivei categorii de concurs.

pro-7 pro-8

Premiile oferite de Grand Prix Pro Nutrition au însumat peste 100.000 de lei, la care s-au adăugat și premii în produse Pro Nutrition. La concursurile de Open, premiile au fost suplimentate cu premii oferite de partenerii Pro Nutrition.

pro-5

Mai multe detalii pe : http://www.pronutrition.ro/

Foto: Pro Nutrition Grand Prix

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*