Trupa „Intermezzo”, pe scena Festivalului „STAGE” din Cluj-Napoca

Trupa „Intermezzo”, pe scena Festivalului „STAGE” din Cluj-Napoca

Între 21 – 25 septembrie 2016, Fundația Părinți din România, organizează la Cluj-Napoca Festivalul Internațional de Teatru Amator pentru Adolescenți – STAGE, ediția a 7- a. Fetivalul reunește peste 300 de tineri sosiți din țară și din străinătate: Slovenia, Serbia, Ungaria și Republica Moldova.

În urma unei selecții riguroase au fost admise 22 de trupe, Dejul fiind reprezentat de Trupa de teatru francofon „Intermezzo” a Colegiului Național „Andrei Mureșanu”.

intermezzo-3 int-6-e

Sâmbătă, 24 septembrie, orele 11,00 în sala Cinematografului „Mărăști”, trupa va prezenta piesa „Burghezul gentilom” de Moliere, în regia lui Lucian Iosip. Din distribuție fac parte: Boian Cătălin, Bivolaru Alexandru, Both Ionică, Cristoreanu Andra, Georgiu Vlad, Kalmar Cristian, Manyo Alexandru, Nagy Lorand, Pintrinjăl Liviu și Șoim Raluca.

intermezzo

Reamintim că, în această distribuție și regie, Trupa „Intermezzo” a repurtat la sfârșitul lunii mai, un binemeritat succes în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru „Eclairs sur Scène” din Toulouse.

Mult succes și la STAGE!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*