Dejenii au participat la Ziua Curăţeniei Naţionale

Dejenii au participat la Ziua Curăţeniei Naţionale

Municipiul Dej s-a numărat printre oraşele care au răspuns printr-o mobilizare generală la Ziua Curăţeniei Naţionale, în cadrul proiectului Let’s do it Romania. Desfăşurată în data de 24 septembrie, acţiunea, organizată de Primăria Dej , a avut ca parteneri: şcolile dejene, Apele Române, Rotary Club Dej şi Ocolul Silvic Dej.

dsc01428 dsc01421

La acţiune au participat peste 380 de voluntari care au intervenit la ecologizarea pădurilor din 4 zone Bungăr, Bacău, Tărpiu şi Răchitărie, la finalul acţiunii colectându-se 600 saci cu capacitatea de 120 litri, deşeuri.

dsc01448 dsc01455

Evenimentul s-a realizat cu sprijinul Companiei Brantner- Vereş care a asigurat colectarea şi transportul sacilor de deşeuri.
“ Şi de această dată a fost o acţiune reuşită , reuşind să demonstrăm că dejenii se mobilizează în folosul comunităţii dând un exemplu pozitiv, care ar trebui urmat nu numai cu ocazia Zilei Curăţeniei Naţionale, ci în fiecare zi. Felicitări tuturor participanţilor pentru implicare„ – a declarat cu acest prilej primarul Morar Costan.

dsc01409

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*