Angajatorii vor putea majora valoarea tichetului de masă pentru salariaţi

Angajatorii vor putea majora valoarea tichetului de masă pentru salariaţi

Un proiect de lege prin care angajatorii pot mări valoarea tichetului de masă până la 15 lei a fost aprobat marţi la Comisia pentru muncă a Camerei Deputaţilor. tichet-de-masa

”Astăzi, în comisie, am adoptat un amendament al doamnei Andreea Paul care a crescut valoarea de la 13 la 15 lei. Mergem cu raportul săptămână viitoare în plen şi sper ca toţi angajaţii care beneficiază de acest tip de stimulente să poată beneficia de o valoare mai mare, cât mai curând, dacă va trece şi de plen”, a declarat preşedintele Comisiei pentru muncă, Adrian Solomon.

El a adăugat că, potrivit acestui proiect, angajatorul decide dacă poate să păstreze valoarea actuală a tichetului de masă sau dacă o măreşte la 11, 13 până la 15 lei. Solomon a menţionat că Guvernul s-a opus acestui proiect.

”Guvernul se opune tot timpul în perioade preelectorale unor astfel de măsuri, dar sper că nu are un impact decât benefic asupra bugetului ţării, pentru că aceste tichete, la rândul lor, vor fi cheltuite în comerţ, sunt purtătoare de TVA, de venituri în plus la buget”, a arătat el.

sursa: digi24.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*