Marius Mînzat pe lista PNL Cluj, pentru alegerile din 11 decembrie

Marius Mînzat pe lista PNL Cluj, pentru alegerile din 11 decembrie

PNL Cluj și-a desemnat, joi seară (6 octombrie), candidații pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, printre aceștia aflându-se senatorul Marius Nicoară, fostul prefect al județului, Florin Stamatian, dar și președintele CJ, Alin Tișe, a anunțat AGERPRES.

sediu_pnl

Liberalii clujeni speră să obțină cinci locuri în Camera Deputaților și două în Senat.

Lista pentru Senat este deschisă de senatorul liberal Marius Nicoară, fost președinte al PNL Cluj, și Cătălin Tuluc, consilier județean. Pe următoarele locuri se află președintele CJ Cluj, Alin Tișe, și consilierul județean Gabriela Gârboan.

Marius Mînzat
Marius Mînzat

Lista pentru Camera Deputaților este deschisă de Florin Stamatian, fost prefect de Cluj, urmat deputatul Adrian Oros. Pe locul III urmează să fie desemnată o persoană de către conducerea centrală a PNL, iar pe următoarele două locuri considerate eligibile se află vicepreședintele CJ Cluj, Marius Mânzat, și fostul primar de Turda, Tudor Ștefănie. Pe locurile 6 — 10 figurează Irina Munteanu, Ovidiu Câmpean, Mircea Pușcă, un candidat nedesemnat încă și Radu Zlati.

Liberalul Marius Nicoară este convins că partidul său va obține în Cluj peste 40% din voturi. ”Cred că la nivelul județului Cluj, PNL va obține peste 40%, după redistribuire. Asta ar însemna cinci mandate de deputat și două de senator”, a declarat pentru AGERPRES Nicoară.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*