Vicențiu Știr confirmă intenția sa de a candida la alegerile parlamentare

Președintele ALDE Dej, Vicențiu Știr și-a anunțat oficial intenția de a candida din partea formațiunii politice din care face parte, la alegerile din decembrie. Domnia sa a declarat pe pagina de facebook următoarele:
„Intenționez să candidez din partea ALDE la alegerile parlamentare, pentru un loc în Camera Deputaților. Este dorința mea de a veni cu un suflu nou. Cred că un politician tânăr, care s-a dezvoltat fără a avea afaceri cu statul român, poate fi un plus mare pentru întreg județul Cluj. Eu voi veni cu proiecte noi și cu proiecte ce vor putea fi duse la îndeplinire. Un om nu este terminat atunci când este învins, ci atunci când renunță, spunea Richard Nixon, și nu cred că vreunul dintre noi, noi cei care am pus atât suflet în intenția noastră politică renunță. Eu unul nu am s-o fac. Și dincolo de orice opinie adversă care ne plasează în „descurajare și înfrângere”, îmi însușesc afirmația lui Dale Carnegie, că „acestea sunt unele dintre cele mai sigure căi către succes”.

Vicențiu Știr
Vicențiu Știr

„Ca și parlamentar prioritățile mele vor fi dezvoltarea economică, crearea de noi locuri de muncă și libertatea cetățeanului. Există nevoie de un suflu proaspăt în Parlament, însă această schimbare se va face treptat. Avem nevoie și de parlamentari cu experiență, dar și de cei tineri care vin cu un suflu proaspăt, dar și cu idei noi. Ideile unui om de afaceri la 40 de ani, cât am eu, sunt altele decât ale unuia mai în vârstă. Cred că imaginea Parlamentului poate să fie îmbunătățită. Cred că este important să privim în viitor, să tragem învățăminte fără a căuta pricini, să dăm viață la ceea ce a fost doar prefigurat în imaginarul nostru politic. Pentru acest lucru este însă nevoie de forța unei noi echipe, o echipă adaptată la circumstanțele momentului. Sunt convins că vom găsi formula potrivită, energia și puterea de a ne impune. Rămân statornic în ideea că într-o echipă, toate trebuințele și aspirațiile sunt legitime pentru toți membrii și că cele mai importante lucruri sunt: cauza comună pentru care lupți, cinstea și pasiunea cu care o faci” – a mai notat politicianul și omul de afacei dejean, pe pagina amintită.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*