Campanie de colectare a deşeurilor electrice în școli

Campanie de colectare a deşeurilor electrice în școli

Organizaţia ECOTIC și ECOTIC BAT organizează o nouă campanie de conștientizare și colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice și a deșeurilor de baterii și acumulatori. În perioada 11 octombrie – 11 noiembrie, școlile din România pot să se înregistreze în campania “Școala Ecoterrienilor”, urmând să primească materiale de eco-informare și educație (postere, materiale dedicate elevilor, recipiente de colectare). Cu ajutorul acestora, școlile vor putea să desfășoare activități de colectare a deşeurilor şi de eco-educație, precum și inițiative de protejare a mediului (cologizări, plantări, creație eco – eseuri, colaje, foto-video).vizual-ecotic

Activitățile se vor desfășura din momentul primirii materialelor, până în luna aprilie 2017. Rezultatele și raportările vor putea fi trimise până în luna mai, iar jurizarea și premierea se vor face până la finalul anului școlar, în iunie 2017.

Pentru mai multe detalii referitoare la modalitățile de înscriere și regulament, www.ecotic.ro.

Despre ECOTIC:

ECOTIC este o organizație colectivă nonprofit care gestionează deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) în numele a peste 550 de producători și importatori afiliați. ECOTIC asigură și supervizează întregul proces de preluare, transport, dezmembrare și reciclare astfel încât, la final, DEEE să nu mai reprezinte un pericol. Peste 90.000 tone DEEE au fost gestionate în sistemul ECOTIC, în cei 10 ani de activitate.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*