Jurnaliștii din Dej și Gherla s-au întrecut la Cupa Presei la TIR

Jurnaliștii din Dej și Gherla s-au întrecut la Cupa Presei la TIR

În cadrul manifestărilor premergătoare sărbătoririi Zilei de 25 Octombrie – Ziua Armatei României, Garnizoana Dej a organizat vineri, 14 octombrie, ediția de toamnă a tradiționalei „Cupa Presei la TIR”. Activitatea s-a desfăşurat în prezenţa colonelului dr. Dumitru Buda, şeful Statului Major Baza 4 Logistică Transilvania și a reunit 10 jurnaliști din Dej și Gherla.

1 2

După un instructaj cu privire la folosirea corectă şi în siguranţă a armelor şi muniţiei în poligon și după reglajul armamentului, concurenţii au tras cu arme Kalashnikov AK-47 pentru a doborî ţintele situate la 100 de metri, 150 de metri şi 200 de metri.

2 3

Fiecare jurnalist a fost cronometrat, iar la finalul activităţii, comisia de arbitraj a stabilit (pentru cei care au doborât 5 ţinte în cel mai scurt timp) următorul clasament:

Locul I – Adrian Loghin (Dejeanul.ro/Radio Fir/Gherleanul.ro) – 37 de secunde (7 gloanțe folosite)
Locul II – Alex Prunean (Dejeanul.ro/Radio Fir/Antena 1) – 39 de secunde (6 gloanțe folosite)
Locul III – Dorin Cociş (Dej24.ro/ Radio Stil) – 42 de secunde

1

Tot cu ocazia Zilei Armatei, vor fi organizate și alte competiţii sportive (fotbal, baschet, volei) între mass-media locală, militari şi echipe ale unor instituţii publice din oraş, printre care Primărie, Pompieri sau Penitenciar.

Foto: Flaviu Almășan și Ciprian Muncelean

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*