Liberalii clujeni sunt primii care au depus dosarele de candidatură la BEJ

Liberalii clujeni sunt primii care au depus dosarele de candidatură la BEJ

PNL este prima formațiune politică din Cluj care și-a depus, duminică, lista de candidaţi pentru alegerile din 11 decembrie. Liberalii s-au prezentat la Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Cluj, în frunte cu preşedintele PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda. Acesta a declarat că formațiunea pe care o conduce speră să câştige cel mai mare număr de parlamentari, la alegerile din decembrie.

„Suntem prima formaţiune politică din judeţul Cluj care îşi depune dosarele de candidatură la BEJ Cluj. Am venit cu o echipă serioasă, cu o ofertă serioasă pentru Parlament, unde se regăsesc oameni cu experienţă, dar am îmbinat această experienţă cu tinereţea altor colegi. Sunt convins că această echipă de parlamentari va ştii să facă ceea ce trebuie pentru Cluj şi pentru ţară. Vom câştiga suficient de multe mandate încât să fim printre organizaţiile fruntaşe la Bucureşti”, a declarat Daniel Buda. liberali

Reamintim că pe lista propusă de PNL Cluj pentru alegerile parlamentare se regăsesc, la Senat, Marius Nicoară și consilierul județean Călin Tuluc, pentru cele două locuri eligibile. La Camera Deputaților sunt înregistrați fostul prefect al Clujului, Florin Stamatian, acesta fiind plasat în fruntea listei, urmat de Adrian Oros, Sorin Moldovan și Marius Mânzat. Poziția a cincea este ocupată de fostul primar al municipiului Turda, Tudor Ştefănie.

Foto: Patrice Podină

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*