Candidaţii PSD, prezentaţi electoratului social-democrat din Dej

Candidaţii PSD, prezentaţi electoratului social-democrat din Dej

PSD a lansat o concepţie nouă, aceea de candidaţi pentru alegerile parlamentare care reprezintă, în lipsa colegiilor uninominale, zone ale judeţelor, în speţă ale judeţului Cluj.lansare-candidati-psd

Astfel, în cursul unui eveniment organizat marţi, 8 noiembrie, la restaurantul CSA din cartierul turdean Oprişani, organizaţiile PSD din Turda şi din Câmpia Turzii şi-au prezentat candidaţii pentru Senat şi pentru Camera Deputaţilor. Pe locul al treilea al listei PSD Cluj pentru Camera Inferioară a Parlamentului, la alegerile din 11 decembrie, figurează turdeanca Cristina Burciu. La Senat, pe locul secund, social-democraţii clujeni au plasat-o pe Simina Şipoş, din organizaţia PSD Câmpia Turzii.

Miercuri, 9 noiembrie, candidaţii PSD Cluj pentru alegerile parlamentare s-au prezentat dejenilor, iar astăzi, 10 noiembrie, vor apărea în fața electoratului din Cluj-Napoca.

itu-1 itu-2

La prezentarea candidaţilor PSD – Dej pentru alegerile parlamentare, alături de staful campanei, consilieri județeni și membrii PSD din Dej și comunele arondate, au participat preşedintele interimar al organizaţiei PSD Cluj, Horia Nasra (locul 1 pe lista candidaţilor pentru Camera Deputaţilor) şi deputatul Cornel Itu, plasat pe locul al doilea al aceleiaşi liste. Itu are toate șansele pentru încă un mandat în Camera Inferioară a Parlamentului României, după ce, în urma alegerilor locale din 5 iunie, a ratat postul de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj în favoarea lui Alin Tişe.

„Lansarea” de la Dej a fost una discretă, fără presă, petrecută în Sala Festivă a Primăriei municipiului.itu-3

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*